Gammalt

Tog några bilder från meddis blogg..
jätte gammla käns de som.






Vackra mirjam o jag e va ? haha.
+ Saknar min TAWE som jag inte har träffat sen i sommras:(

ett halv år ..

Grattis till vår blogg som fyller ett halv år. Oj de känns som att vi har har haft den längre. men om ett halv år så har vi haft den i ett helt år ^^


Hurra hurra på halv års dagen.
igentligen var de igår hahahaha





Veckans blogg , Top 5..

Nu får ni rösta på en av dom här 5st som ska bli veckans blogg.. De var svårt att välja men jag blev nöjd med dom jag valde. Om jag inte hade tagit top 5 så har jag ju en favorit. Kan ni gissa?^^

kom ihåg: Man får inte rösta på sig självoch bara en röst per perso..

1.http://angelicato.se/


2. http://ssundays.blogg.se/


3.http://bytvillingglitter.blogg.se/


4.http://fatimaswary.blogg.se/


5.http://astromm.blogg.se/



Rösta på nu!!


försenat inlägg pga att jag har/är sjuk


Kalmar

Kom nyss hem från kalmar, har varit och handlat mat med mamma och pappa. haha höll på att spy när vi kom till kött avdeliningen på citygross usch typ grisblod och grisfötter , tänker aldrig mer gå in på den avdeliningen.!! hehe.

Ikväll ska jag åka till Bing och vi ska vara barnvackt. Så jag hoppas jag hinner utse 5 stycken av dagens blogg som ni får rösta på. Jag tror jag hinner de. Men de gör jag ju 20.00 så passa på att delta.

BONG

 


Hösten närmar sig,så passar på att ta kort på dom sista gröna löven.

Är jag ducktig eller vad ? haha, nääe tänker ni väll. Tog jätte många bilder när Bing och jag var ute för några dagar sen men de var inte så många som blev så lyckade . Buuhh vilken tråkig dag. Eller kanske inte den tråkigaste man har haft Men utan Andreas och Kim och gänget så hade den varit de haha. kommer nog inte träffa Bing idag men imorgon ska hon vara barnvakt så jag skulle hålla henne sällskap.

Glöm inte att imorgon är de lördag och jag kommer utse 5st som ni får rösta på av dagens blogg klockan 20.00.

BONG

Provar Vidio

Hmm , heter de provar eller prövar? Aja tänkte bara testa att lägga upp en vidio. hehe.

Haha , ni kanske har sett den nya
reklamen på dom men skit samma
jag får inte nog av den, alla reklamer borde vara så här! eller va tycker ni?



vindruvor,

halluuu, igår kom jag hem som Bong har skrivit, men vi kom hem ganska sent så hann inte skriva då. Och idag har jag varit så trött. Senare ikväll kommer jag nog åka till Bong. Har inte mycket mer att skriva. Nu ska jag gå och plocka vindruvor. Här kommer lite blandade bilder. Jag vet att det är dålig kvalitet. Men ni får nöja er med det.

BING

Vindruvor:


Mitt fina akvarium som vi städade:


Början på armbanden vi gjorde:


Bilder från i somras:





Hahah, cp-bilder, jag vet men dom bjuder jag på!

 


Maskar eller clowner?

Medelin och jag hade inget att göra så hon började krulla snören sen kom jag på att vi skulle göra huvuden till , haha. sen målade vi ögon och mun till. Sen ska jag träffa Bing och vi ska ladda upp lite bilder som vi tog för några dagar sen .

BONG


haha vackert va?..




Medeliiihihin

Snart kommer Medelin och vi ska hitta på nått , vi har inte varit på jätte länge så de ska bli kul. Idag är de ju studiedag behövdes värkligen . Bing kom hem igår fast på kvällen men jag träffar henne imorgon ju. Har inte så mycket mer att säga.

Glöm inte att anmäla er till veckans blogg här neranför om ni inte har gjort de.

BONG
Haha . bild från i våras elr nånting .

Veckans blogg ..

Nu kör vi igång med Vekans blogg, Kommer göra som jag gjorde på dagens blogg jag kommer ta ut 5 st som ni får rösta på, på lördag.

Allt ni behöver göra för att vara med är att skriva "jag/vi är med" Om ni vill ha en extra chans att komma bland top 5 är att ni skriver bara att ni är med och tävlar om veckans blogg på bongbing.blogg.se på er egna blogg .

Ni som är med och tävlar kommer jag skriva till när top 5 är utsedda .

Lycka till <3


AVSLUTAD!



Måla..

Ska åka nu och hjäla med att måla min brors nya lägenhet , Bing är i göteborg nu och har de kul , hon kommer hem imorgon men jag tror inte vi kommer träffas sen på tisdag är de studiedag de betyder ingen skola, så kanske vi komer träffas om inte så gör vi de på onsdag , hon blev lite snopen när jag sa hur många besökare vi hade igår . besöks rekord altså .











Blev jätte glad när jag såg de igår , tack alla undebara läsare ^^.




Vinnaren av dagens blogg är...


Grattis !..


Enligtsissi.blogg.se Grattis till en jätte söt tjej som älskar mode,shopping och och foto, hon visar mycket outfits och en massa annat spännade .Hon har en jätte fin och en jätte bra blogg, gillar den värkligen. Tycker att alla ska ta en titt in i hennes blogg

.http://enligtsissi.blogg.se/  http://enligtsissi.blogg.se/ 
http://enligtsissi.blogg.se/  http://enligtsissi.blogg.se/

http://enligtsissi.blogg.se/  http://enligtsissi.blogg.se/

http://enligtsissi.blogg.se/ http://enligtsissi.blogg.se/

Och imorgon kommer veckans blogg så var med och tävla då ni som inte vann eller inte hann att anmäla er .

Blev inte som planerat , Dagens blogg top 5...

Ja de blev ändringar pga att jag inte hade väntat mej så många som skulle vara med , men så är de första gången man prövar nått de blir aldrig som man väntat , menmen jag gör så att jag har lottat bland 10 st så de blev 5st .och de var bland de svåraste jag gjort tror jag så bli inte ledsna de kommer veckans blogg på måndag . men nu får ni rösta vem av dom här 5 som ska vinna .

1. http://nehaexponerar.blogg.se/

2.http://fiffigs.blogg.se/



3.http://medde.blogg.se/



4.http://canonsystrar.blogg.se/



5.http://enligtsissi.blogg.se/



Sådär . 5/ 10 bästa och håll ut snälla på måndag har ni chansen igen. och nu är de ni som bestämmer , och om en av dom här fem är du så får man  inte rösta på sig själv . och 1 röst per person , så rösta nu!!


Dagens Blogg

Hej hade lite tråkigt och satt och kom på vrf inte ha dagens blogg här . Kommer komma veckans sen .

Allt du behöver göra om du vill vara med är att skriva : Jag är med . Om du vill ha en extra chans att vinna så behöver du bara skriva i din blogg om att du är med och tävlar på bongbing.blogg.se . Alla har en chans .kommer utse den blogg jag tycker är mest intressant .

utser en vinnare ikväll , hare gött .<3


AVSLUTAD!

 


fredagsmys

nu åker jag till Bing och vi ska åka til affären och köpa daim tårta . hehe, sen ska vi kolla på film så vi kanske hörs nån mer gång idag .

BONG

Hmm , nån mer en jag som är trött på headern ?

Jaa, de kommer en ny nu i höst , vi vänter bara lite mer på "hösten" . Vi kommer inte avslöja hur de kommer bli pga att de finns vissa som kan härma . Men vi vet hur vi vill ha den och vi vet hur den ska se ut . Mindre snack om de och mer snack om nått mer intressant , har varit väldigt dålig uppdaterig på sisstonde , kanske ni märkt. men nu blir de ändring på de ska försöka med iaf 2 inlägg om dagen. ikväll ska jag till Bing och se på film "camp rock 2 " haha töntar vi e va? men vi vill se den iaf . vi ska äta tårta med . så vi hörs lite senare .

BONG

Olivia, jag och rebecka på no -lektionen
vi har alltid lika kul och fjantar oss , haha
ursäckta för dålig kvalite på bilden men de var så dåligt ljus i de lilla
rummet vi var i , försökte ljusa upp den lite .


Förkyld

ÅÅhh jag har blivit redigt förkyyyyld ... har jätte ont i halsen och små hosstar . ucsh , de konstiga är att jag märkte de när jag kom hem från skolan eller jag märkte de innan men jag var inte lika förkyld ,, Blalblabla... var hos Bing nyss och vi gjorde armband av snören , dom första vi gjorte blev "redigt snygga" host host ! men dom andra blev vi inte klara med men dom blir nog bättre .. känner att jag är rett ointressant . ? hmm Aa men nu ska jag göra alla mina läxor .


redigera

Hmm ..hur stavas de ? . Aja jag har inte haft för mej nått i dag så har redigerat lite bilder.Har haft skoljoggen idag med sprang 2 varv sen hade jag skoskav ,inte kul . Ska sova nu ,natti natti.<3

BONG

Rebeca + Mej = Mcdonalds

hej
har varit världens skönaste dag idag typ. Inga läxor , gud var skönt de känns att bara inte tänka på de och göra en massa annat . jag var hos Bing nyss och vi tvättade akvariumet usch , ett tips till er alla : skaffa aldrig akvarium !

Över till när rebecka och jag var i kalmar och sov över , Filmen "vampires sucks " var väll okej. men när vi kom hem var vi helt slut båda två så vi gick och la oss. Och i lördags var vi ute och filmade i typ över 30 minuter snacka om sjukt haha men filmen blev kul men tyvär var den lite privat . + att vi åt frukost vid halv 4 hehe.

BONG


Ser ni att höst löver har börjat komma .

haha. jag vet helt cp.hahah

Naglar

Hejhej , har varit lite dålig uppdatering som ni märkt, Men nu är de slut på de hoppas vi. Vi sov ju över igår som Bing skrev om igår . vi hade mysigt ,vi sov i en dubbelsäng med stina (bings hund) . jusste vi målade våra naglar med elr bing satte på lösnaglar och jag målade .

BONG O BING
BONGS:

BINGS:
fast alla typ lossnade sen haha..

sova över. :p

Hejhej, ikväll kommer Bong och sover över. Mamma och pappa är borta så huset för mig själv.. Men vågar inte sova ensam så ringde till Bong. Har inte så mkt att säga, måste laga mat nu.
Här kommer några bilder på mina kissemissar. :) : 

/ Bing
Sally:


Tuss:

Solglasögon inomhus

Ja ni har säkert ett frågetecken till överskriften , Har haft ont i ögonen endassen jag kom hem från skolan , de svider och håller på .. så när jag prövade mina brillor blev de mycket bättre . Iaf, så har jag varit i skolan och idag hade vi prov . inte så kul tror jag får göra om de för när jag skulle läsa boken igår så kunde jag inte konsentrera mej, tänkte bara p ......  De va inget föresten Medde vet iaf .

BONG


Min dröm tårta

ÅHhh .. hittade en sjukt fin tårta när jag sökte runt lite Jag som älskar leopard och rosetter . Ska fråga pappa om han kan göra en sånn till mej när jag fyller år haha .. vad tror ni han säger ?

BONG

40 MIN = DÖDEN

Idag hade vi 40 minuters testet och nä jag tror inte jag klarade de , elr jag sprang sen gick sen sprang sen gick..... herregud vilken kondition , Måste bli bättre och jag menar allvar . Aja, Har precis ätit hallonpaj ,bakade en ny igår för den andra tog slut så fort ,undra vem som ätit upp den "host". Bing och jag ska nog dra ut sen och gå lite får se om de blir så .

BONG

Finns bara en sak jag tänker på när jag springer



Vi väljer


Någon mer en jag?

Som lägtar efter den nya Marabou chokladen som kommer ut nu i höst . Jag älskar värkligen choklad och vit choklad är grymt gott

Lite mer Mmm i livet ja !


hallopaj

Vaknade nyss , orkade inte skriva igår kväll när hallonpajen var klar för klockan hann att bli mycket . Menmen.. De tog nästan 2 timmar att göra den och kanske en halv timme att äta , Bing och jag åt upp halva pajen haha..Den var sjukt god. hmm.. Har inget mer att säga .

BONG




resultatet:


Nu kommer Bing och de blir Hallonpaj

Sticker och handlar med Bing nu ,vi ska göra hallonpaj så hörs efter de .


Mår dåligt

Fick gå hem ifrån skolan nyss för jag mår inte så bra har ont i huvudet och så . Har precis ätit nudlar och äpple . Ska snart försöka sova lite så jag skriver efter de.

BONG




RSS 2.0