Snabbt inlägg

Hallo


hinner skriva ett snabbt inlägg innan pappa ska måla golvet igen . Imon ska jag o 7a tälta på åsen elr va de va ? ska bli kul , först åker jag till skolan sen åker vi till gösjön och är där några timmar och sen åker vi till åsen .Men nu kommer han så ses .

BONG
Får bli några bilder på min fina utsikt .






GAmmla bilder

Tjabba

Sitter här med Bing och vi vet inte redigt vad vi ska göra ,Har ni något förslag? Senare ska vi följa med Bings pappa till ladugården :D

Hittade några gammla bilder med på oss .
BONG O BING


Fredag.

Hallo, idag har det varit skola, den här veckan har faktist varit kul. Men när jag kom hem fick var det inte så kul... jag fick ett getingstick, och Det svider!
Men det har lagt sig lite nu. ;) Efter det gjorde jag inte mkt. Tittade lite på tv och lite. Ikväll kanske det blir filmkväll med Bong. har inte så mkt mer att säga.


/ bing


målade Händer

Hittade precis nått ricktigt häftigt de är målade händer och de tar 4 timmar att göra för konstnären haha..
Jag var bara lite trött på att bara skiva om vardagen de komer mer sånna här saker när jag hittat nått .
BONG





kommer inte kunna blogga på 4 dagar

Ja , jag kommer inte kunna blogga på 4 dagar buhuuuhu.. Vi ska måla vårt golv utanför mitt rum och de tar 4 dagar .Men jag ska försöka få tag i nogon annan dator nån dag Och så kommer Bing blogga varge dag hoppa jag . Men iaf , Idag var vi i kolboda och hade massa kul vi badade och hade en massa övnings saker . De var vara 22 grader i poolen men Mirjam och jag lyckades gå i .Badkruker

Vår
skit snygga buss som heter smilie.


Vet inte hur länge Melker och jonathan var i poolen


Känner att Mirjam borde bli modell






Första dagen ..

..I skolan var de idag och de var faktist roligt . Har ju inte gjort så mkt bara haft biologi och svenska och lite . lärde känna några nya med. Vet inte vad jag ska göra resten av dagen de regnade ju nyss så jag kollade ut genom fönstret och såg nått väldigt fint .



Back to school

Ja imon är de skola igen .:( Ska gå med Mirjam dit och så möter vi Medelin i skolan .Jag har klippt mej idag med och jag blev nöjd , lite ljusare .:D Men vi hörs ikväll elr imon elr de är ju nästan kväll men senare .

BONG



SISTA DAGEN

Sista dagen innan skolan idag :( känns lite tråkigt fast lite nervös. blir ju 7an i år. Vet inte redigt vad man ska ha på sig heller men aja de får bli som de blir .HAr klippt mej idag med blev lite ljusare :D

Naglar

jag köpte nageldiamanter i kalmar som jag tästade igår .sitter ett hjärta och två små rosa .
Och resultatet :


KALMAR

Hallo. Blev inte att jag hann att blogga igår för vi var i kalmar mamma ,mormor,bing och jag .:D Aja de blev lite kläder och saker . Skulle vilja ha så mkt men affärena stängde ju så jag hann inte :( Igår sov jag också hos Bing ,och vi kollade på film " baksmällan " Jag hade visst sett den men men skit samma .

BONG



Kalmar

Hallo. Jag var ju i kalmar igår och hannlade lite och Bing fick följa med höhö;) De blev lite kläder iaf . Igår kväll så sov jag hos henne vi kollade på en film "baksmällan" jag hade visst sett den innan men aja . Bing skulle på kalas idag så jag vet inte vad jag ska göra , Inte så fint väder med  :(


Cokladbollar

Nu har jag kommit hem frrån Bing vi har kollat på film och haft mysigt fast världens tråkigaste film :(.när vi skulle gå och hyra den på ica så var vi där i en timme , när vi kom dit så tänkte vi ta "baksmällan" elr vad den hette men när vi kom till kassan så hade de blivit nått fel så vi fick gå tillbaka och slå in koden igen men sen funkade de inte heller och sen när vi gick igen så stod de att den var uthyrd . så vi kunde inte hyra den så vi tänkte ta "remeber me " men sen är den också uthyrd .så vi bara tog en . så jag rekomenderar inte "trångt i kistan" elr vad den hette nu .men innan de hende så bakade jag ju , de blev inte sylt o nöt kakor de blev choklad bollar :D

BONG




20/7

Godmorgon ! Blev inte så intressant inlägg igår , jag slappade mest . Idag vet jag inte redig vad jag ska göra , jag ska nog baka ikväll .:D Så jag skriver lite mer sen om de. Och imorgon ska jag åka till kalmar med mamma , måste värkligen ha lite nya kläder nu till skolan . De är ju bara 4 dagar kvar tills skolan börjar :( hade tänkt att göra så mkt innan den börjar men tror inte att jag hinner de . Men vi hörs sen .

jusste igår hade vi besöks rekord . Jätte kul .

BONG







NY FÄRG

Nu har vi en ny färgöverskriftena till inläggen , De såg kanske lite konstigt ut med rosa;)Så nu är den svart .
Har även ändrat färgen som var grå till vänster .











ibland är vi lite tokiga

 




Tillbaka

kom nyss hem från Bing vi har badat och så har vi ju varit i ladugården .:D Jag har inte så mkt mer att säga så ni får roa er med lite bilder .;)

BONG













Ladugården idag.

Hejhej, idag ska vi åka till ladugården och va med alla fem söta kattungar. Vi ska nog ha med lite mat för kommer va där en liten stund. Idag har jag inte gjort mkt, typ bara tittat på tv. Aja nu kommer lite gamla bilder på min lilla kissekatt!


/ Bing





Bada

Vi hann inte blogga mer igår eftersom vi badade nästan hela dagen hos Bing .Vi åkte heller aldrig till ladugården men de ska vi göra idag :D åh vad jag längtar , vi ska åka dit med hennes pappa och kanske så stannar vi kvar så får han hämta oss sen . Och när jag kommer hem så kommer en massa bilder på dom :D Men här är några bilder på när vi badade igår .

BONG





Godmorgon

När jag vaknade idag så regnade de och åskade , så Bianca var jätte rädd och ville bara hoppa upp i min säng .Aja vad ska man göra idag ? , längtar redan tillbaka till ladugården :( Bing och jag hade tänkt att cykla dit idag men jag vet inte om de blir så , och så hade vi tänkt att typ ha med oss fika och sitta ute med kattungarna men de kanske inte är så mysigt när de har regnat och är blött överallt :( Vi får se hur de blir .

BONG

Första gången vi såg kattungarna .mamman ser lite sur ut men de var hon inte.









Ladugården

Kom precis hem från bing för vi har precis varit i hennes pappas ladugård ;)
De var jag bing frida joline och sofie , fast vi var inte så mkt med frida ,joline och sofie .
Dom har 5 st kattungar där och dom har precis lärt sej att gå , så söta .
Ska ut med bing sen ikväll :D så jag skriver nog mer senare elr så blir de imon .

BONG






fixat Headern

Idag fixade jag headern själv , Medelin försökte igor men de gick inte men idag så fixade jag de så att de inte blev så suddigt och så .:D
höhö titta så söta gubbarna är ;)


Har ni sett ?

Hej nu har precis medelin åkt hem ,vi var visst här idag .
aja , har ni sett att jag har ändrat lite här på bloggen?



och :






Ja bara lite små ändringar ^^ .
hörs senare elr imon .

tatuerat mej

Sitter och äter choklad som valigt , haha jag kommer värkligen bli tjock elr de e jag ju redan .. Men man blir ju alltid lite tjockare på sommarlovet av all glass och skit .höhö , nä . Har inte gjort nått speciellt idag som jag måste berätta.
Åh vad jag började längta till julen idag haha, tycker de är så mysigt .. fast nää nu är de sommar och varmt ^^
jusste imon ska jag vara med medelin . ska bli jätte kul .vi ska nog fixa lite med designen och headern . så att texten blir så suddig .

haha titta vad jag har gjort vid min fot ..gick ni på rubriken?
nää okej , de var bara nån penna jag hittade ..




ser lite missbildad ut haha...


BONG



Mer Manga

Två manga teckningar som e klara nu .
Ska börja på en ny teckning nu men jag har ingen aning om vad jag ska rita ,har ni några förslag ?
De behöver inte vara manga .




Bong


Gud nr 2

Hade inte mkt att göra så jag tog lite kort på Bianca ..




Bong

Vadå otur ?

Hej , Idag är de fredagen den 13 O.O , Men de märks verkligen inte,
Jag fick precis hem mina skor efter 100 år .


-hömm .. kinesiska ..?jaha , dom var visst från kina :o




Jag är kär ^^..
Nu ska jag gå ut med mina kina skor ^^
Ses.

Bong





Göteborg! :D

Wiiihuuuu! Nu var det bestämt, vi åker till göteborg! :D Den 18 september åker jag syster mamma pappa min andra syster och hennes pojkvän till göteborg. Vi ska gå på liseberg och shooooppa! Jippi, aja idag gick jag upp kvart över nio och fick lust att ut och springa, så jag tog med stina ut på en liten promenad. :) Efter det gick jag in i duschen. Sen åt jag frukosk. Men vid tre typ doppade jag mig i poolen sen låg jag och solade. Ikväll så har jag bakat och tittat på tv.


  / Bing

12/7

Hejhej , Idag vet jag inte vad man ska hitta på . Har sovit till 12 idag jätte skönt .
Bing ringde mej förut men jag hörde inte de men nu svarar hon inte . Hmm, aja jag skriver när jag har nått att skriva höh.

Bong.

Sova Över Igen

Igår möblerade vi Bings rum. Sen bakade vi kladdkaka som vi åt på kvällen när vi kollade på film "farsan" . Vi började gråta mitt i filmen för hunden dog! Och sen när vi skulle sova så kunde inte jag somna så jag började sjunga och låg och sjöng i ung en kvart sen slog bing till mej mitt i ögat -.- . Och idag har vi bara hunnit att äta frukost och spela . sen ringde mamma och sa att vi hade ett paket i brevlådan så bing fick springa och hämta de och jag trodde de var mina skor som hade kommit men när vi öppnade de så var de nått pappa hade köpt -.- buhuhu..
De var allt vi hade att säga ..

/ Bong o Bing

Grodor

Hallo.
Snart sticker jag till bing och hjälper henne att möblera hennes rum .
Igår var bing o jag ute och gick kl 10 elr va den nu va . och då sår vi en groda ^^
och när jag var ute idag så såg jag en till groda ^^ intressant va ?
haha .. Men vi hörs ..

Bong.


Idag                                                                    Igår

Rix fm festival

Hallo!
I torsdag var vi ju på rix fm festival , Fast först var vi och shoppade .Vi hittade inte så mkt bara skosnören ,Haha vi köpte likadana med XD. bild ser ni här nere .När vi tittade på artisterna så var de några som stod bakom oss två tjejer en med percing i näsan och dom var ung lika gammla som oss ,
Först försökte dom tränga sig framför oss men vi puttade tillbaka dom
Dom :puttas inte !!
vi : Men ni kan ju inte tränga er före
dom : va?
(vi bara vänder oss om )
dom : hallå vrf puttades ni ?
vi : Men nikan ju inte tränga er före !!
dom :va?
(HÖG MUSIK BOMBOM )
(dom håller på att puttas på oss och slå oss med deras jackor på våra ben ..)
Vi : men vad e de ?
dom : va?
vi : inget ( och vänder oss )
dom: MEN VA INTE SÅ KAXIGA  blablabla.......
( vi bara går bakot )

Ja dom var sjukt jobbiga !!
och vi stod typ på "tredje raden"
aja de var väll kul ändå ;D

bNu ska vi äta svampmacka höhö ..


bilder från rix fm + skosnören:

Bong o Bing.


höh ignorera oss XD





skosnörena Xp






Tråkigt

Hallo ..
Vet inte vad man ska göra , har bara suttit och ritat hela dagen .
Höhö vad har hänt med bing , svarar inte på mobilen ,kanske blivit atakerad av hennes katt .?
Nä den sötnosen skulle aldrig göra nått sånt .:D okej ni hör ju hur tråktgt jag har haha .
har inte så mkt att skriva ..
Bong




Manga

Har precis gjort klart en teckning.
Fick bara lust att rita manga :D

Bong


Vart är mina skor!? :-0

Godmorgon .
När jag satt och funderade lite så började jag undra om jag inte borde få mina skor snart (conversen) .
Aja , Vad ska man hitta på idag ? hmm, Inte så fint väder så jag tror de inte blir nått speciellt .
skriver mer sen .

Bong



Black Nails

hallo.

Förlåt för jag inte har bloggat på några dagar. Har varit fullbokad , har varit på rix fm och träffat mirjam <3, och så städat och en massa mer . Aja , Nu sitter jag här och äter glass snickers och den var super god . Har aldrig testat den , Men nu har jag en ny favorit :D Men innan jag började glaffsa i mej en massa glass o skit så fixade jag mina naglar , kände för nått enkelt så de fick bli svarta med en liten vit blomma ^^ .
Bong.


sry för dålig kvalite på bilden .. var så mörkt så var tvungen att ställa in ljusare på min mobil .Och rosetten var bara till för att de skulle se lite finare ut^^.



Städa. -.-

Hallåhallå, idag har jag varit ute med mamma och pappa och stina. :) Sen har jag städat resten av  dagen. -.- Men nu ska jag nog kolla facebook, bdb och lite. Skriver mer ikväll elr imorgon.


/ bing

Mormor och morfar. :)

hejhej, får bli ett kort inlägg. har inte gjort något idag, men nu ska jag dra till mormor och morfar. Senare ikväll kanske bong kommer och sover över här.  Kommer bli kul. :) Måste gå nu, puss ;p



/ Bing

Bra dag med medelin.<3

Idag har varit jätte kul med medelin vi har bara varit inne pga regn -.- men de var kul ändå vi har tagit bilder och sånnt ..Bing var här nyss och vi la in bilderna från kapeludden på öland .
juste jag kan ju berätta lite om när vi var där .
första dagen så var jag skälv men på kvällen var jag med Alma .Men nästa dag kom ju Bing och sov i 2 nätter första dagen så bowlade vi och var ute vid havet och så .. nästa dag åker vi till slottsurinen och går där inne och sen när vi kom hem så gick vi och badade i badhuset .juste vi badade dagen innan också men bara i ute poolen.
vi var på lekplatsen med där vi ""eller jag"" fick fråga några små killar om dom ville ta fart på oss på den där gung grejen .. ja sa dom men de var bara en som tog fart -.- och han skulle bara ta fart på mej -.- och när jag sa ta fart nån gång på henne också , så tog han fart en gång och sen gick han till mej ..haha aja här kommer bilder därifrån.







slottsurinen:



lekparken-.- :


sry för om ni inte ser vad de står , Hjälp Bing hjälp , Meeeen wtf -.-hjäälp då , näää jag slår dej , mohahah

bowlingen:


hare så bra , nu ska ja äta den sista kexchokla XP

Bong.

Vet ni vad som jussst hänt mej..

.. Jag kan lägga in bilder på datorn från min mobil WOOOOHOOOO .Jag e överlycklig.har aldrig förstått mej på sladdar och en massa sånnt men nu fick jag nog , jag skulle klara de ,och när Bong vill ha som hon vill så ska de bli så ...XD

aja nu vet ni de .så de får bli en liten bild på mej där ljuset kom och skulle förstöra allt-.-


Bong.


Medelin <3

Idag Kommer medelin till mej o vi ska hitta på en massa skoj ..
har precis städat mitt rum lite .
har inte så mkt mer att säga men vi hörs senare.
har inte varit så mkt bilder på senart tiden så de får bli en på min Mehehedelin.^^




Bong.

Ett litet argt inlägg -.-

Nu har de gått övet gränsen och jag menar allvar !!
Jag säger saker jag vill ha , 2 veckor senare har du köpt de .
jag säger saker jag hatar och du håller med men jag vet att du inte gör de .
den här sommaren har varit bland den tråkigaste och nu vill jag göra så mkt kul jag kan dom sista dagarna ,
men de går ju inte om du (3 personer) håller på som du gör .
Jag vet att du vet att jag menar dej så vrf bara inte inse .
Vrf ska folk bara vara så avunssjuka ,kan man bara inte vara nöjd med sig själv?
Man vill bli populär och så men man blir inte de av att vara som andra elr ? tex sånna där baseball jackor hur många har inte en sånn jag tyckte den var rätt cool och så i början när inte så många hade den men sen när varenda kotte hade en så blev de bara störande , så uttjatat ..
hade tänkt att de kanske skulle kunna bli några outfits och sånnt men de går ju inte -.-
vad skulle hända om jag skrev tre plagg jag vill ha . undrar om härmaporna skulle köpa dom då?
istället skriver jag tre plagg jag hatar ..
1. baseball jacka .
2. lack tights
3.svea saker

sådär hoppas ni förstår att jag tycker de e super duper sjukt jobbigt ..
hömm de här får nog bli en bok ;:l





Hemma .

Hallo hallo de var ett tag sen, nästan en vecka nu .Har har de super bra och mycke skoj blev de .Jag kan ju säga att bing o jag e populära bland killarna på öland haha skoja lite eller nä menar allvar XD aja jag e värkligen trött och jag har saknat min säng .^^ så blir nog att lägga sig i den sen o sova lite . bilder kommer imon tror jag , blir rätt så många .

/Bong

RSS 2.0